Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Gewonden bij vechtpartij Terneuzen

Toegevoegd: 24-07-2012, 10.27 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op een terras van een horecagelegenheid op de Markt in Terneuzen is maandagmiddag een vechtpartij ontstaan.


Een man had rond 16.15 uur overgegeven in een tas en gooide deze tas op een ander tafeltje van het terras waardoor glazen omvielen en er een woordenwisseling ontstond. Hierna escaleerde de woordenwisseling in een vechtpartij waarbij enkele mannen gewond raakten.

Eén van hen, een 47-jarige Terneuzenaar, is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Een 19-jarige Terneuzenaar en een 28-jarige man uit Sluiskil, liepen lichte verwondingen op.

Twee mannen, 32 en 42 jaar oud en woonachtig in Frankrijk, die betrokken waren bij de vechtpartij zijn aangehouden en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans kazan (24-7-2012 om 16:40)
Oogsten bedoel je he ;)
Brian (24-7-2012 om 15:39)
Ik ben zelde boos laat staan agressief ! Wordt ik ook niet van drank. Maar ook al ben ik nuchter.... zodra ze een tas kots naar me gooien. Gaan ze zeker klappen krijgen ! dat kan ik je verzekeren. Wie wind zaait, zal storm oosten !
Jan (24-7-2012 om 12:44)
@ Piet, waarom altijd ruzie in cafe's en terassen ?? omdat velen daar komen om alcohol te zuipen ? en ja, daar worden veel mensen agressief van. dat is al eeuwen gevestigde kennis hoor ! wist u dat dan niet ? ik vraag me af waarom u daarbij wil zijn om te beginnen. u zoekt het zelf gewoon op.
Jeremy (24-7-2012 om 12:39)
En maar klagen over de overlast van de coffeeshops. maar als zo een alcoholistische verslaafde met zakken kots staat te gooien, raad eens wat er gebeurd als je die een klapje geeft. ja, dan moet men de bak in. gatverdegatver, smerige alcohol = harddrugs ! cafe's = drugtent voor alcohol junks.
Piet (24-7-2012 om 10:41)
Normaal snap ik nooit dat er ruzie moet ontstaan als je gezellig op het terras zit, maar als ze met een tas braaksel gaan gooien zouden ze ook bij mij te ver gaan. Wat ontzettend smerig en asociaal!
Geertjan (24-7-2012 om 10:40)
Als iemand een tas met kots bij mij op de tafel gooide sloegen de stoppen bij mij ook wel door denk ik. wat een walgelijk figuur doet zoiets ? en dan nog een knokpartij starten ook ? wat een gaaijus. bij welk cafe was dat ? dan kom ik daar ook nooit meer bij dat soort kotstenten voor alcoholjunks.
Cookie-instellingen beheren