Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Portemonnee uit schoen gestolen

Toegevoegd: 24-07-2012, 20.07 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Op het strand bij Kats is maandagmiddag de portemonnee van een 32-jarige man uit het Gelderse Angeren gestolen.


De man, die de portemonnee in zijn schoen had opgeborgen, had zijn spullen korte tijd onbeheerd achtergelaten. Toen hij terugkwam bleek de portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's, verdwenen te zijn.

Van de dader ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (25-7-2012 om 18:04)
Met deze dagen een spoor vinden in het zand? Lijkt me toch behoorlijk lastig met de drukte! Door dit soort aso's blijft er bij ons altijd iemand bij de spullen zitten. Ze loeren er net zo lang op totdat je even niet oplet
Japientje (25-7-2012 om 12:15)
Mensen moeten gewoon van andermans spullen afblijven, ratten zijn het.
J. (25-7-2012 om 11:29)
Er moet toch een spoor zijn van die man in het zand??????
Con (25-7-2012 om 10:21)
Pauper strandje ?? voor vele mensen een prima strandje !! en idd hoe laag kun je zijn om aan iemand zijn eigendommen te zitten, tegenwoordig is niks meer veilig !!
Adri (25-7-2012 om 10:15)
Kunnen we de samenleving niet een beetje aantrekkelijker maken en gewoon met je poten van iemand anders spullen afblijven. Het zou in elk geval wel een stuk relaxter leven.....
Jan (25-7-2012 om 10:05)
Ik ben net terug uit Croatia en ik heb gezien wat eerlijk is, een jongen laat zijn iphone liggen op een tafeltje aan het strand, de serveerster die daar nou niet bepaald een topsalaris heeft rent achter hem aan.. je vergeet wat vriend.. Op een mega druk strand de hele vakantie gelegen niks gejat.
Cookie-instellingen beheren