Weerbericht:
Vannacht helder, morgen overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen (geen file)

Vrachauto rijdt tegen slagboom

Toegevoegd: 25-07-2012, 08.35 uur
De politie is ter plekke gekomen om het verkeer in goede banen te leiden.
De politie is ter plekke gekomen om het verkeer in goede banen te leiden.
© Foto: Martin Janse
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is vanochtend een vrachtwagen tegen een slagboom van de Schroebrug gereden.

De vrachtauto kwam rond 07.45 uur vanaf de zijde Kanaalweg en zou door rood zijn gereden toen de bomen al naar beneden gingen. Een kromme slagboom was het gevolg. De brug kon niet meer open en het verkeer werd ontregeld.

De politie is ter plekke gekomen om het verkeer in goede banen te leiden. De politie raadde aan om gebruik te maken van het aquauct op het tracé van de nieuwe N57. Een bedrijf werd ingeschakeld om de slagboom te repareren. Rond 08.50 uur was de klus geklaard.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wacht wel weer op de pensioenados (27-7-2012 om 11:22)
Waarom varen die bootjes niet gewoon om eigenlijk ? uit verveling gaan ze maar door het kanaal ? alsof een zeilboot daar iets te zoeken heeft ? zeilen kan je er niet. teveel haast op vakantie ? laat ze hun mast maar strijken of betalen per brug, dan zul je zien dat er ineens niemand meer langs wil.
Son of bridgeoperator (26-7-2012 om 22:04)
Middelburger, John de Graaff, voor alle bruggen en sluizen over/door het kanaal door walcheren arnekanaal en de zeelandbrug gelden er bloktijden waarin niet gedraaid mag worden. Dat betekend dus dat die verwende rotlui, luciferbootjes misschoen al een uur HEBBEN MOETEN. Ga denken naai de mond dicht.
Robin (26-7-2012 om 09:54)
@ Marijke,Loes, zelf nog nooit door ROOD gereden? met auto of fiets? klopt rood is rood. Maar zoals @Jan aangeeft was de uiteindelijk veroorzaker zich er niet van bewust wat hij met zijn actie veroorzaakt heeft, @ Alle B rijbewijzen 2 verplichte rijlessen met een C/E combinatie
PLONS (26-7-2012 om 08:05)
LS, bedienings- en de bloktijden te vinden op www.zeeland.nl/verkeer_vervoer/vaarwegen/kanaal_door_walcheren. Zonder vrachtwagen geen aanvoer voor de toeristen. We hebben ze beide nodig, ook die op de bootjes. Misschien iets voor de HZ om te onderzoeken waar verbeterpunten zijn te vinden.
John de Graaff (26-7-2012 om 00:58)
@Ruud Pieterse Helemaal mee eens , de zeiljachten zijn een ramp , ze betalen geen belasting . En de bruggen maar open en dicht . Moet je op de Zeeland brug kijken , het scheep's vracht verkeer kan er zo onderdoor zonder dat de brug open moet , komt er een zeiljacht moet hij open , strikt vaste tijden voor die notendopen met een lang lucifer houtje er op , zijn toch geen boten PFFF. vanaf 100 meter is pas een boot .
Co (25-7-2012 om 23:15)
De oplossing is: gewoon vast lassen,net als de brug bij sluiskil. vrachtwagenchauffeur is altijd de gebete hond.wij doen het nooit goed.ZONDER TRANSPORT :geen eten enz