Vrachauto rijdt tegen slagboom

Toegevoegd: 25-07-2012, 08.35 uur

De politie is ter plekke gekomen om het verkeer in goede banen te leiden.
De politie is ter plekke gekomen om het verkeer in goede banen te leiden.
1
© Foto: Martin Janse
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is vanochtend een vrachtwagen tegen een slagboom van de Schroebrug gereden.

De vrachtauto kwam rond 07.45 uur vanaf de zijde Kanaalweg en zou door rood zijn gereden toen de bomen al naar beneden gingen. Een kromme slagboom was het gevolg. De brug kon niet meer open en het verkeer werd ontregeld.

De politie is ter plekke gekomen om het verkeer in goede banen te leiden. De politie raadde aan om gebruik te maken van het aquauct op het tracé van de nieuwe N57. Een bedrijf werd ingeschakeld om de slagboom te repareren. Rond 08.50 uur was de klus geklaard.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (25-7-2012 om 23:13)
Die plezierbootjes moeten echt is opdonderen!!! Files tot aan de macdonalds voor twee of drie van die luie uitlachende verwende rotlui.
Vlissinger (25-7-2012 om 21:33)
Vervolg: de chauffeur kon hier waarschijnlijk niets aan doen. hij was zelf al voorbij de slagboom, TOEN gingen de belletjes rinkelen. de overige 18 meter vrachtauto moest nog voorbij de slagbomen..maar het verkeer stond mogelijk stil. handig he dat "slagbomen dalen automatisch"
Vlissinger (25-7-2012 om 21:31)
@trucker. het grootste hinder op de weg zijn personenauto's. wij kunnen het weten. helaas zijn er daar het meest van. een verplicht onderwerp van het B rijbewijs zou enkele lessen in een vrachtauto/bus moeten zijn. om eens te zien hoe hinderlijk de gemiddelde automobilist is.
Vlissinger (25-7-2012 om 17:53)
Rubber duck heeft blijkbaar alleen een fiets.. -_- @Henk bloemenlaan: helemaal mee eens. tussen 7 en 8 zou de brug eigenlijk gewoon niet open mogen. en ook tussen 16:00 en 18:00. ook moet links afslaan vanaf de draaibrug maar eens toegelaten worden (vanaf station) want waarom dat dan weer niet mag..
Marijke (25-7-2012 om 17:07)
Tsja, rood is rood dat geldt óók voor vrachtwagenchauffeurs!!
Automobilist (25-7-2012 om 15:18)
Rood is rood dus geen enkel excuus en Henk Bloemendaal is zo te lezen hoognodig aan rust toe......