Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 152 km

Gewonden bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 25-07-2012, 12.49 uur
Bij de botsing raakten drie auto's beschadigd.
Bij de botsing raakten drie auto's beschadigd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een aanrijding in Middelburg zijn aan het einde van de ochtend meerdere mensen lichtgewond geraakt.


Rond 11.20 uur kwamen op de kruising Nieuwlandseweg - Kleverskerkseweg drie auto's met elkaar in botsing. Er kwamen twee ambulances en een motorambulance ter plekke om de betrokkenen na te kijken.

Twee auto's moesten worden weggesleept door Kuzee. Het hinder zorgde met name voor verkeer uit de richting van Arnemuiden voor oponthoud.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (29-7-2012 om 13:22)
Helemaal eens met Vlissinger autorijden is makkelijk dat klopt, maar blijf wel wakker en opletten als je in de auto zit
Vlissinger (26-7-2012 om 17:38)
Onlogische voorrang? het klopt precies. de voorrangsweg is de weg die vanaf het spoort komt. dat is gewoon een afbuigende voorrangsweg. duidelijk haaientanden/borden + logische regeling. slapende mensen die hier een ongeval krijgen. typisch weer een bestuurders fout waar brokken door komen.
John (25-7-2012 om 17:57)
Tsja, als die mensen niet aan de verkeersregels houden krijg je dit ja :-)
Vlissinger (25-7-2012 om 17:54)
Ik zie niet heel goed wie waar vandaan kwam, maar hoe kan dit nou weer? de voorrang is daar toch gewoon goed geregeld?... zucht
Linda (25-7-2012 om 14:09)
Kijk gewoon goed dan is er op dat kruispunt niks aan de hand maar men kijkt niet meer naar de borden en doet gewoon maar een dotje
Logisch (25-7-2012 om 13:21)
Niet verbaast dat hier weer eens iets gebeurt. Hele vreemde kruising voor lokaal, niet bekende mensen met deze onlogische voorrang regeling. Bovendien wordt de onduidelijkheid van voorrang bevorderd door het slechte onderhoud van de witte belijning.
Cookie-instellingen beheren