Weerbericht:
Vannacht wolkenvelden, overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zoekactie in kanaal na vondst fietsje

Toegevoegd: 25-07-2012, 16.30 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De brandweer heeft vanmiddag het Kanaal door Walcheren afgezocht na de vondst van een kinderfietsje.


Het fietsje werd rond 15.25 uur gevonden in het water bij het Jaagpad tussen Vlissingen en Oost-Souburg. Er werd geen kind bij het fietsje waargenomen en de hulpdiensten namen zodoende het zekere voor het onzekere.

Duikers van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg hebben in het water gezocht, maar geen drenkeling aangetroffen. Rond 16.00 uur werd de zoekactie beëindigd.

De brandweer naast een waterongevallenwagen ook met een tankautospuit en een ladderwagen ter plekke. Er stond ook een ambulance stand-by. De politie zette de omgeving af en is nog op zoek naar de eigenaar van de fiets. Het scheepvaartverkeer was enige tijd gestremd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburgse (25-7-2012 om 21:17)
Politie is op zoek naar eigenaar van Fietsje?? Waarom zoveel foto's en geen een van het fietsje!!!! zou handiger zijn geweest als we daar wat meer van wisten..
Vlissinger (25-7-2012 om 17:50)
Het fietsje om 15:25 gespot..en gestopt met zoeken om 16:00 ? dat zijn dan snelle duikers...
Cookie-instellingen beheren