Weerbericht:
Opklaringen, overdag stapelwolken. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage na ongeluk Langeweg Axel

Toegevoegd: 26-07-2012, 02.04 uur - Update: 26-07-2012, 10.23 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - In Axel is vanavond een personenauto dwars over een rotonde gereden en vervolgens in een sloot beland.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 23.20 uur op de kruising Langeweg (N258) - Kinderdijk - Provincialeweg. De 79-jarige automobilist uit de gemeente Huls reed richting Hulst en reed door onbekende oorzaak op de rotonde rechtdoor. Hij ramde enkele verkeersborden, schoot door een bossage en belandde in een naast de Langeweg gelegen sloot.


Naast een ambulance werd ook een brandweerploeg ter plekke gestuurd. De automobilist raakte niet bekneld maar moest wel naar het ziekenhuis worden gebracht. Volgens de politie had hij nagenoeg geen verwondingen en werd hij puur ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.
 
De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rens Haanraads (26-7-2012 om 10:08)
Rechtdoor op de rotonde. Begrijpelijk de man reed richting Hulst, en de TomTom gaf de mededeling op de rotonde rechtdoor, af en toe op de weg kijken kan beslist geen kwaad.
Cookie-instellingen beheren