Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage na ongeluk Langeweg Axel

Toegevoegd: 26-07-2012, 02.04 uur - Update: 26-07-2012, 10.23 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - In Axel is vanavond een personenauto dwars over een rotonde gereden en vervolgens in een sloot beland.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 23.20 uur op de kruising Langeweg (N258) - Kinderdijk - Provincialeweg. De 79-jarige automobilist uit de gemeente Huls reed richting Hulst en reed door onbekende oorzaak op de rotonde rechtdoor. Hij ramde enkele verkeersborden, schoot door een bossage en belandde in een naast de Langeweg gelegen sloot.


Naast een ambulance werd ook een brandweerploeg ter plekke gestuurd. De automobilist raakte niet bekneld maar moest wel naar het ziekenhuis worden gebracht. Volgens de politie had hij nagenoeg geen verwondingen en werd hij puur ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.
 
De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nathalie (27-7-2012 om 11:55)
Als de mensen nou eerst eens naar zichzelf keken! Deze man is toevallig mijn opa. De reden van dit ongeval is voor ons bekend maar ga ik hier niet delen! Ik zeg alleen dat mensen niet zo stom moeten oordelen gelijk. Hou je mening voor je als het nergens op slaat.
Smiley (27-7-2012 om 01:05)
Snappen jullie dan niet dat Rens haanraads een grapje maakt? Heel discussie over rechtdoor op de rotonde hmmm val me weer beetje tegen hoor
Mar (26-7-2012 om 20:00)
Wie zegt dat hij een TomTom gebruikt???? Hij is misschien onwel geworden; zou zomaar kunnen hè, gezien zijn leeftijd...
H. Reuling (26-7-2012 om 13:29)
Dit kunstje kun je alléén zonder ongelukken te maken op de rotondes aan weerskanten van de tunnel op en afritten bij DOW chemical. Die zijn voorzien van een rechtdoorstrook voor extra lange voertuigen.
Terneuzenaar (26-7-2012 om 12:42)
@Rens Haanraads Wat een domme opmerking zeg! Deze automobilist komt uit de gemeente Hulst, dus heeft hij waarschijnlijk geen navigatiesysteem nodig. Hij komt uit de omgeving dus neem ik aan dat hij daar wel vaker heeft gereden dus zal de oorzaak wel ergens anders liggen. Sterkte aan de bestuurder!
Inemien (26-7-2012 om 11:02)
Rens, dan heb je wel over een oude TomTom. Ons navigatiesysteem zegt: bij de volgende rotonde 2e afslag rechts nemen! Uiteraard moet als bestuurder goed blijven opletten.