Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Doodsoorzaak man Tholen onduidelijk

Toegevoegd: 26-07-2012, 12.33 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft tot nu toe nog altijd niet kunnen vaststellen hoe de man om het leven is gekomen die op 23 juli dood werd aangetroffen in Tholen.


Het lichaam van de man werd maandagmiddag door een passant in een bootje opgemerkt aan de waterkant nabij de Deurlooweg. De politie stelde een onderzoek in en het stoffelijk overschot werd 's avonds geborgen.

Het onderzoek heeft zich in de afgelopen dagen gericht op het achterhalen van de doodsoorzaak. Volgens de politie heeft dit enige tijd geduurd en is er inmiddels sectie uitgevoerd. Uit de sectie is echter niet naar voren gekomen hoe de man precies om het leven is gekomen.

De politie weet ook nog steeds niet wie de man is en richt zich zodoende dan ook op het vaststellen van zijn identiteit. Volgens de politie wordt dit echter bemoeilijkt door de verre staat van ontbinding van het lichaam. De politie hoopt dat, als de identiteit eenmaal bekend is, er meer aanknopingspunten komen die er op wijzen hoe de man om het leven is gekomen.

Zie ook:
- Dode man bij Deurlooweg Tholen (24-07-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (26-7-2012 om 16:58)
Wat ik niet snap... waarom publiceren ze de foto van de man niet? Er wordt werkelijk niets van deze man gemeld en tóch wil de politie contact met mensen die meer ervan af denken te weten. Okey dan.. werkt niet. Ik snap dat de foto schokkend is, maar dat kan erbij vermeldt worden, toch?
Leendert (26-7-2012 om 14:52)
@daan veel hoef je niet te doen alleen maar de politie inschakelen dat is al voldoende. Maar verder is het inderdaad niet te hopen dat je zo iets tegen komt.
Daan (26-7-2012 om 13:11)
Ik moet er niet aan denken om een lijk tegen te komen. Ik woon er niet ver vandaan. Ik zou geen eens weten hoe en wat ik zou doen, mocht het ooit gebeuren dat ik dus iemand zie liggen.
Cookie-instellingen beheren