Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 121 km

Fietser ten val door overstekende poes

Toegevoegd: 26-07-2012, 17.25 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - In het Walcherse Meliskerke is vanmiddag fietser ten val gekomen tijdens het ontwijken van een overstekende poes.


De valpartij vond rond 14.20 uur plaats op de kruising Kloosterweg - Kruisweg. De fietser liep verwondingen op en zodoende werd er een ambulance gewaarschuwd. Over de aard en de ernst van het letsel s niets bekend.

Voor zover bekend bleef de poes ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Norbert (29-7-2012 om 18:40)
Vervolg reactie fietser: Dank aan en hulde voor alle hulpverleners. De omstanders die de ambulance hebben gebeld, de familie die mijn spullen heeft bewaard, de ambulancebroeders en de arts en verpleegkundigen van het ziekenhuis in Goes. Ik hoop dat het met de poes goed gaat.
Norbert (29-7-2012 om 18:29)
Dan maar een reactie van de fietser. De poes stak plotseling over nadat zij geschrokken was van een auto. En nee ik was geen wielrenner, maar een gewone fietser. Letsel: gat in mijn hoofd (5 hechtingen), linkeroog zit dicht, scheurtje in ellepijp linkerarm. Dat wordt een aantal weken revalideren.
Mar (27-7-2012 om 20:05)
Tjongejonge.....wat een reacties! Poezen aanlijnen???? Zullen we dan ook maar loslopende kinderen in de bench gooien; zwerfkatten uitroeien, egeltjes en kikkers ook...en meer van die dingen waar jullie kennelijk last van hebben. Idd. iets minder extreem denken en wat meer tolerantie.....kost niets.
Sjaak (27-7-2012 om 16:36)
Hier wordt altijd zo mooi duidelijk dat er een heleboel "bijzondere" mensen op deze wereld rondlopen, wat een reacties zeg.Ik zeg: de poes de doodstraf geven, de fietser aansprakelijk stellen, de gemeente ook (het is tenslotte 1 groot complot) fietsen verbieden etc. Hou je vingertje nou eens bij je!
Poeske (27-7-2012 om 15:37)
Verdraagzaamheid naar elkaar is heel moeilijk voor sommige. Waarom? Het doet geen zeer en kost niets en soms kan je dan ineens iemand zijn/haar dag helemaal goed maken! Dat is toch prachtig? Nogmaals beterschap fietser, poes heeft t vast niet zo bedoeld;-)
Marijke (27-7-2012 om 14:39)
Nou,@poeske, Je kunt je kat beter aangelijnd of binnen houden dan gebeuren dit soort dingen niet. Honden moeten óók aan de lijn.
Cookie-instellingen beheren