Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Motorrijder omgekomen op Oesterdam

Toegevoegd: 27-07-2012, 04.09 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de Oesterdam (N659) is donderdagavond laat een motorrijder om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeluk.


Het ongeluk gebeurde rond 23.25 uur. De motorrijder kwam vanuit de richting van Tholen en reed richting Rilland. Door nog onbekende oorzaak reed de man in een flauwe bocht de berm in. De motorrijder werd gelanceerd en kwam tientallen meters verder in een rietkraag tot stilstand.

Passanten sloegen alarm. De hulpdiensten rukten massaal uit. Er kwam van beide zijden brandweerwagens en ambulances ter plekke. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam ingezet. De Oesterdam werd al vrij snel afgesloten en de helikopter landde midden op het wegdek. Reanimatiepogingen mochten niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke.

De politie heeft ter plekke uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Pas rond 03.15 uur, dus zo'n vier uur na het ongeluk, kon de Oesterdam weer worden vrijgegeven voor het verkeer. De identiteit van de man is nog niet bekend gemaakt.

Op 27 mei gebeurde ook een fataal ongeluk op de Oesterdam. Toen kwam een 31-jarige Belgische motorrijder om het leven aan het begin van de dam aan de Rillandse zijde.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (27-7-2012 om 22:59)
Sterkte voor de nabestaanden. Jammer genoeg is er weer een collega motorrijder overleden. Ik rijd zelf het hele jaar door motor en bij deze een oproep aan mede motorrijders, Rij met je verstand in plaats van die rechter hand!
Dammenrijder (27-7-2012 om 22:37)
Oeps, hier schrik ik wel even van. Dit is de 2e motorrijder in een korte tijd op de Oesterdam! Het is op de dammen, en zeker in het donker goed uitkijken. Overstekende reeën, konijnen en al dat gevogelte wat daar leeft. Dus wie weet wat de oorzaak zal zijn? Sterkte aan de familie en hulpverleners.
Miske (27-7-2012 om 15:51)
Sterkte nabestaande, dit nieuws wil niemand ooit thuis krijgen. @ johan: jij rijdt duidelijk geen motor. Motorrijden is heeeel wat meer dan alleen je gas opendraaien, soms kan je door zwerfafval al (bijna) onderuit gaan! Wat het ook is, deze familie moet t nu gaan verwerken. Sterkte
Bigbag (27-7-2012 om 15:46)
@Johan Dan KAN je overal wel snelheidsbegrenzers op gaan zetten ! Er gebeuren bij elke soort verkeersdeelnemers wel (dodelijke) ongelukken Allemaal even erg en triest Veel sterkte toegewenst voor de nabestaande van dit ongeluk
MotoRob (27-7-2012 om 13:26)
@johan; een snelheidsbegrenzer heeft weinig zin, ik ben een keer met 20 km/h (bijna) onderuit gegaan omdat er grind lag in een bocht.
Renata (27-7-2012 om 11:52)
Vreselijk. Veel sterkte gewenst voor alle mensen die hierbij betrokken zijn. Vooral voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren