Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Motorrijder is 44-jarige Brabander

Toegevoegd: 27-07-2012, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De motorrijder die donderdagavond om het leven kwam op de Oesterdam is een 44-jarige man uit de gemeente Woensdrecht. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het ongeluk gebeurde rond 23.25 uur. De motorrijder kwam vanuit de richting van Tholen en reed richting Rilland. De man in een bocht de berm in. De motorrijder werd gelanceerd en kwam tientallen meters verder in een rietkraag tot stilstand.

Passanten sloegen alarm. De hulpdiensten rukten massaal uit. Er kwam van beide zijden brandweerwagens en ambulances ter plekke. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam ingezet. De Oesterdam werd al vrij snel afgesloten en de helikopter landde midden op het wegdek. Reanimatiepogingen mochten niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke.

De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk.

Zie ook:
- Motorrijder omgekomen op Oesterdam (27-07-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr mea (29-7-2012 om 15:04)
Ik woon zelf in poortvliet,en woon er vlak bij.Ik weet dat de motors heel hard rijden over de oesterdam,misschien is het hier ook wel het geval geweest.
Cookie-instellingen beheren