Ongeluk op natte A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 27-07-2012, 21.43 uur

Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Bij een verkeersongeval op de A58 bij Arnemuiden zijn vanavond zeker twee mensen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 20.25 uur tussen het dorp Arnemuiden en het Malardviaduct bij de Sloedam. Bij de botsing waren twee personenauto's betrokken. Eén van de auto's kwam tegen de vangrail tot stilstand. Naast twee ambulanceteams werden ook meerdere brandweerwagens opgeroepen maar er zat niemand bekneld. De brandweer heeft wel geassisteerd..

Het regende op het moment van het ongeluk hard. Dit gedeelte van de snelweg is berucht om de vele ongelukken als gevolg van aquaplaning. Of dit ongeval ook het gevolg is van glad wegdek door neerslag is nog niet zeker. De regen zorgde in ieder geval voor veel ongemak (foto's 9 t/m 12).

Vanwege het ongeluk was één van de twee rijbanen enige tijd afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat zorgde er voor dat het naderende verkeer afremde en veilig langs het ongeluk kon rijden. Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om de auto's weg te slepen.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (28-7-2012 om 12:49)
Zoals Henri al zegt weet wat je hoort te doen in regen weet je dat niet blijf dan thuis of lever je rijbewijs in half Nederland is gevuld met kneuzen die niet kunnen rijden!
Dolf (28-7-2012 om 11:57)
Bij regen, gladheid, mist e.d. (kortom bij slecht zicht) moet je vaart minderen maar sommige figuren denken dat dat alleen voor anderen geldt en niet voor hun.
Rilders (28-7-2012 om 09:47)
En toch volhouden dat je op die oude weg 130 kan rijden alleen om dat 130Km/u max. snelheid verkiezings stuntje uit den haag. mensen geloven blijkbaar alles wat ze zeggen in den haag ook al komen er gewoon ongelukken van. maar dat wist ik al, waarom anderen dan niet ?
Liario (28-7-2012 om 09:46)
Ik geef henri helemaal gelijk!!!!
R (28-7-2012 om 08:39)
Dit stuk asfalt is al jaren gevaarlijk, dat is al vaak zat bewezen, en er is gruwelijk veel spoorvorming. Dus het is zeker niet alleen aan de bestuurders te verwijten. Ook olie rubber enz met een regen bui veranderen het wegdek in een zeepbaan.
Aquaplanning (28-7-2012 om 07:54)
@Henri Uhmmmm Henri een ongeluk is snel gebeurd zeker met aquaplanning (heb ik helaas zelf mogen ervaren op dezelfde A58 tuurlijk leer je wat je moet doen maar als het eenmaal zover is is het ongeluk al gebeurd dus hou je commentaar voor je, met je domme opmerkingen sterkte voor debetrokken personen