Weerbericht:
Meest droog en bewolkt. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk op natte A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 27-07-2012, 21.43 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Bij een verkeersongeval op de A58 bij Arnemuiden zijn vanavond zeker twee mensen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 20.25 uur tussen het dorp Arnemuiden en het Malardviaduct bij de Sloedam. Bij de botsing waren twee personenauto's betrokken. Eén van de auto's kwam tegen de vangrail tot stilstand. Naast twee ambulanceteams werden ook meerdere brandweerwagens opgeroepen maar er zat niemand bekneld. De brandweer heeft wel geassisteerd..


Het regende op het moment van het ongeluk hard. Dit gedeelte van de snelweg is berucht om de vele ongelukken als gevolg van aquaplaning. Of dit ongeval ook het gevolg is van glad wegdek door neerslag is nog niet zeker. De regen zorgde in ieder geval voor veel ongemak (foto's 9 t/m 12).

Vanwege het ongeluk was één van de twee rijbanen enige tijd afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat zorgde er voor dat het naderende verkeer afremde en veilig langs het ongeluk kon rijden. Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om de auto's weg te slepen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (29-7-2012 om 22:38)
Of het met 130 kan of niet, maakt niets uit. het IS een rot punt, en beweer niet van niet, anders zouden er daar niet zoveel ongelukken gebeuren. daar is je bewijs. we betalen donders veel wegenbelasting, laat de wegen dan ook eens in orde zijn.
AquaplaNNing (29-7-2012 om 12:08)
@Geke dank je wel hoor dat je me taalkundig corrigeert op reactie van gister en dat je uitlegt wat aquaplaning inhoud, zoals gezegd ik heb het aan den lijve mogen ondervinden dus ik heb je uitleg niet nodig !
T4 (29-7-2012 om 07:57)
Henri, 'ik rij daar wel even 130 km per uur met mijn slipcurcus. de weg is niet van jou alleen dus als de rest zijn snelheid aanpast en er kom een golf aan dan is dat henri met zijn slipcurcus. nou ik ben T4 met een EHBO curcus dus mocht je ooit in de sloot rijden.
Vlissinger (29-7-2012 om 02:27)
Henri, gelukkig ben ik beroepschauffeur en heb ik natuurlijk geen ervaring op de weg.. een golf 4 zeg je, ja..nu een echte auto, dus 1 zonder ESP e.d... de moderne auto rekent alles voor je uit, daardoor krijg je geen ervaring. half Nederland is idd met kneuzen gevuld ja..dat blijkt weer. beschamend
Ria (29-7-2012 om 00:01)
Alle mensen die het zo goed weten:neem zelf de proef als het regent! je mag nét zo hard of zacht rijden als je wilt,oude of nieuwe banden;geen probleem!2wielen welkom! het moet natuurlijk wél zo'n bui zijn als bij het ongeluk,maar dat zal niemand een probleem vinden. ze rijden allemaal erg goed....?
Johan (28-7-2012 om 20:12)
Er staan veel bordjes langs de weg ook op de A58 bij nat wegdek MAX 90 km p/u waarom daar dan niet ? Met 130 Km p/u door jakkeren , bij zware regenval ! Zou mijn theorie examen maar eens overdoen @ Henri Een ongeluk zit in een klein hoekje .
Cookie-instellingen beheren