Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Diefstal uit twee sportcomplexen

Toegevoegd: 27-07-2012, 21.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van donderdag op vrijdag is op twee plaatsen ingebroken in sportcomplexen.


In Axel werd ingebroken in de Sportlaan. Daar werd een geldbedrag van enkele honderden euro's buitgemaakt.

In een sportcomplex in Wissenkerke werd na de inbraak ook een geldbedrag vermist. Hier gaat het om enkele tientallen euro's.

In beide gevallen is de braakschade niet bekend.




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bob de sporter (29-7-2012 om 10:17)
Ook wel heeeel erg dom om daar zelfs gewoon contant geld te laten slingeren. nadenkende personen nemen dat toch mee naar een veiliger plek is het niet ? ik vind het maar een verdacht verhaal eigenlijk. wie laat dat nou slingeren ? is dat dan geloofwaardig ? of zijn ze echt zo dom ? kies maar.
Vrijwilleger (27-7-2012 om 22:37)
In wissenkerke werd ruim honderd euro meegenomen. jammer dat er nog steeds mensen niet van andermans spullen kunnen afblijven!!! zo is het wissebad wat grotendeels op vrijwillegers draait weer flink op kosten gejaagd!
Cookie-instellingen beheren