Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 227 km

Vierde boete voor Duitse toerist

Toegevoegd: 28-07-2012, 13.05 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een Duitse toerist zal zijn vakantie in Nederland niet snel vergeten. Hij werd zaterdag voor de vierde keer beboet.


De politie hield de man uit Worms rond 09.30 uur aan op de A58 bij Goes. Hij had anderhalf keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. De man kreeg een tijdelijk algeheel rijverbod en een boete van 550 euro.

De man was 10 dagen op vakantie in Nederland en had in die tijd dus al meerdere boetes gekregen. Volgens de politie ging het om twee parkeerboetes in Nijmegen en een bekeuring voor slapen in de auto in Renesse. Die voor rijden onder invloed wordt daar dus nu aan toegevoegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De zeer sterke hulk van axel (30-7-2012 om 09:21)
Je kan beter in je auto slapen dan je er mee op de weg ga rijden als je gedronken hebt zo doe de duitser niemand kwaad mee om daar een boete te uit te delen onzin
Dr mea (29-7-2012 om 14:59)
Als je in zeeland in je auto slaapt wordt dat gezien als wild kamperen en dat mag niet,daarom heeft die duitser denk ik een bekeuring gekregen.
Jor (29-7-2012 om 14:07)
Een boete voor slapen in de auto: weer een typisch gevalletje van niks anders te doen hebben. Sukkelgedrag!
Renata (29-7-2012 om 13:09)
Vreemd dat zoveel mensen verbaasd zijn dat je hier niet in je auto mag slapen, de borden staan overal. Het niveau daalt hier inderdaad snel als men denkt dat men alles maar kan doen wat men wil. En deze Duitser? Zuruck in die Heimat ermee.
Division (29-7-2012 om 12:36)
Het slapen in voertuigen valt onder het slapen op of aan de openbare weg, dit verbod staat vermeld in de Algemene plaatselijke verordening van de betreffende gemeente. Nou maken ze wel onderscheid tussen veroepsmatig en recreatief.
Piet (29-7-2012 om 12:26)
Slapen op de openbare weg is niet toegestaan. Ben benieuwd hoe het straatbeeld eruit ziet als iedere stapper gaat slapen in de auto.
Cookie-instellingen beheren