Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 219 km

Wilde achtervolging omgeving Axel

Toegevoegd: 29-07-2012, 15.51 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de omgeving van Axel de bestuurder van een personenauto achtervolgd.


De 38-jarige automobilist uit Axel kwam de politie rond 00.35 uur tegemoet rijden op de Spuiweg. De politie waarschuwde hem omdat hij defecte verlichting had. Hierna ging de man er echter als een speer vandoor richting Spui en Magrette.

Uiteindelijk trof de politie de man aan in de Eglantiersweg in Axel waar hij met gedoofde lichten in zijn voertuig zat. De man bleek twee keer teveel alcohol te hebben gedronken en had geen rijbewijs bij zich.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de man ontving boetes voor zijn overtredingen. De man had 88 kilometer per uur te hard gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (30-7-2012 om 15:17)
@PE, wat een fout belerend toontje in incorrect Nederlands... Ik ben het volledig eens met Jeroen en Jan. Wanneer je vlucht voor de politie, veel te hard rijdt en met je zatte hoofd bewust achter het stuur kruipt ben je geen rijbewijs noch auto waard...
Jl (30-7-2012 om 13:19)
Een waardeloze randfiguur is het zeker!
Ikke (30-7-2012 om 13:02)
@PE Jij bent eerder degene met de foute reactie.. Beschonken in een auto met defecten stappen en er dan ook nog eens als een gek vandoor racen zodra je politie ziet? Dan spoor je gewoon niet!!.. Dan ben je het idd niet waard een rijbewijs te hebben.. Dat soort gedrag valt niet goed te praten...
Jan (30-7-2012 om 09:44)
@PE er is geen achtergrond denkbaar om te rechtvaardigen om op de vlucht te gaan voor de politie en daarbijj 88km te hard te rijden terwijl je gedronken hebt. ben benieuwd of je jouw reactie ook had gegeven als hij 1 van je ouders of eventueel je kinderen had aangereden tijdens zijn vluchtpoging.
PE (29-7-2012 om 17:46)
Foei Jeroen, foute reactie, ken je die persoon, wat weet je van zijn achtergrond, BEN JE HET MISSCHIEN ZELF, het mag niet en is fout maar er is in nederland een rechtssysteem. Ik neem aan dat je in een opwelling reageer zoals je reageer, maar probeer uzelf toch wat in te houden.
Jeroen (29-7-2012 om 16:12)
88 km te hard, gedronken. Auto en rijbewijs in de verschrotter en laat hem maar een paar jaar lopen/fietsen. Geen enkel rijbewijs waard deze nutteloze randfiguur.
Cookie-instellingen beheren