Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Dierenbeul snijdt hals pony's door

Toegevoegd: 29-07-2012, 15.54 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft een 50-jarige man zaterdag bij twee pony's de hals doorgesneden. De man is opgepakt.


De Axelaar kwam rond 20.00 uur zelf naar het politiebureau in Terneuzen om zijn bizarre daad op te biechten. Toen agenten een kijkje gingen nemen op de plaats waar de dieren stonden, een wei aan de Goesseweg tussen Terneuzen en Hoek, troffen zij de twee pony's inderdaad aan.

Eén van de pony's was reeds overleden en er kwam een dierenarts ter plekke om de andere pony te laten inslapen. De dader is in verzekering gesteld en overgebracht naar de gevangenis in Middelburg. Hij was onder invloed van alcohol toen hij zich op het politiebureau meldde.

Wat de man heeft aangezet tot zijn daad is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tessa (1-8-2012 om 13:37)
Ik hoop dat ze zijn keel ook doorsnijden. hoe ziek kan je zijn , zeg
Renata (30-7-2012 om 23:24)
@Jozef: top reaktie, laat Johan en Jan daar maar eens over denken. Hun reakties hebben trouwens hier niets mee te maken.
Marco (30-7-2012 om 22:36)
@Marco Met alcohol op doe je meestal juist de dingen wat je nuchter niet doet en of durft...meestal he zeg ik. En wat Renata zeg, HELAAS gebeurd dat niet zijn hals doorsnijden hoeveel er al voor gestemd is. Zo zie je maar weer dat er NIET geluisterd wordt naar ons.
Vlissingse (30-7-2012 om 22:05)
Dat wij mensen niet zonder een dier kunnen leven, maar een dier wel zonder een mens. De wetten tegen dierenmishandeling en dierenmoord moet echt strenger worden!!
Eucalipta (30-7-2012 om 20:42)
Volgens mij zitten er de verkeerde wereldverbeteraars tussen de reacties. Die komen m commentaar dat kant nog wal raakt.
Dave (30-7-2012 om 20:21)
Hem paar jaar laten zitten in de bak dan worden t meestal hele kleine jongens.en zijn naam bekend maken ,dat ie dan elke dag bang om zich heen kan kijken. dat ie zelf is onder handen genomen wordt zulke verdienen dat. als ik zo iemand tegen kom ,loopt hij tegen me vuist op en elleboog en zo is t
Cookie-instellingen beheren