Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 32 km

Vier arrestaties na metaaldiefstal

Toegevoegd: 29-07-2012, 21.06 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - De politie heeft zondag rond 04.10 uur op de Stationstraat in Yerseke vier verdachten van metaaldiefstal aangehouden.


Eerder kwam bij de politie de melding binnen dat enkele personen zich bezig hielden met metaaldiefstal bij een bedrijf aan de Schippersstraat in Yerseke. Na het zien van de politie reden de verdachten hard weg in een auto. Na een stopteken van de politie stopten zij en werden ze aangehouden.

De vier, twee vrouwen van 24 en 31 jaar oud en afkomstig uit Bergen op Zoom en twee mannen van 19 en 30 jaar oud en afkomstig uit Kruiningen en Bergen op Zoom, zijn in verzekering gesteld.

De politie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (1-8-2012 om 09:51)
@ Katinka: De gevangenissen vol? Ook weer een sprookje. In Tilburg wordt een hele gevangenis verhuurd aan Belgie omdat we hier overcapaciteit hebben. Het probleem ligt volgens mij eerder bij de politie en het OM.
Jose (1-8-2012 om 00:17)
Gevangenissen zijn helemaal niet vol, ze worden met bosjes gesloten. En nog wat: ze gaan eerst naar een huis van bewaring. Als de daders gestraft worden gaan zij naar een gevangenis.
Adrien (31-7-2012 om 18:49)
Nou sorry hoor maar dit zijn gewoon nedelanders want ik ken er twee van
Katinka (30-7-2012 om 10:48)
JaJa dit word alleen maar erger met crisis en werkloosheid..Zeker al die oost-europeanen die dat weten hoe ze aan geld komen als het werk op is..Let op mijn woorden dit gaat groot probleem worden strax en de gevangenissen zijn vol en vervolgd worden ze niet als ze grens over zijn dat weten ze
De veldwachter (29-7-2012 om 22:37)
Die zijn morgen weer thuis hoor.......
William (29-7-2012 om 21:23)
Dit soort mensen moeten ook harder aangepakt worden, een dief is een dief. zwaar straffen moet men alle dieven, en dan leren ze het misschien om van een ander zijn spullen af te blijven!!!!
Cookie-instellingen beheren