Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw met hartklachten op strand

Toegevoegd: 30-07-2012, 15.41 uur
Door: Roland de Jong
DISHOEK - Strandwachten uit Vlissingen en Dishoek zijn maandagmorgen bij Dishoek een vrouw te hulp geschoten die hartklachten had.

De vrouw bevond zich in een slaaphuisje vlakbij strandpaviljoen De Zilvermeeuw. De opstappers van de Vlissingse strandbewaking werden opgepiept en zodoende ging de terreinauto met spoed richting duinovergang Kaapduin om daar het toegesnelde ambulanceteam op te halen.

Intussen waren ook de strandwachters uit Dishoek gealarmeerd. Zij zijn ter plekke gegaan en boden eerste hulp in afwachting van het ambulanceteam. De vrouw is met de terreinwagen naar de ambulance gebracht en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750