Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen met bivakmutsen Bruinisse

Toegevoegd: 30-07-2012, 23.17 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - De politie heeft maandagavond in Bruinisse onderzoek gedaan na een melding over een verdachte situatie.


Een man meldde 's avonds dat hij bij de Zijpe een viertal personen had gezien met bivakmutsen en zwarte zonnebrillen op. Ze gingen er met hoge snelheid vandoor in hun BMW's. De politie werd ingeschakeld en die stuurde een surveillance-eenheid richting de opgegeven locatie. Een zoekactie in de omgeving leverde niets op. 
 
Ooggetuige Maikel Coomans laat via twitter weten erg geschrokken te zijn. Volgens de politie is er in de omgeving echter geen incident of strafbaar feit gemeld. Het is dus onduidelijk wat de vier in Bruinisse deden. De politie zoekt eventuele andere getuigen om te kunnen achterhalen wat de vier deden of van plan waren te doen.

De politie roept mensen op die de BMW's, één donkere en één lichte, hebben zien rijden te bellen met 0900-8844. De auto's zouden Nederlandse kentekenplaten hebben gehad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (5-8-2012 om 19:25)
Whaha. ga snel het klooster in.. het is 2012. als ik dit zie in mijn straat ga ik zeker lachen, gewoon omdat ik het begrijp. niet zo achterblijven.. meegaan met de tijd. als ze met automatische pistolen lopen mag je schrikken ja.
Verschil van mening (1-8-2012 om 16:16)
Ik snap niet wat somige mensen voor reacties plaatsen reageer niet doe ik ook nooit als jullie zoiets tegen komen wil ik jullie reactie wel eens zien als deze personen dit deden om zich rot te lachen moeten ze zich doodschamen en maar eens een taakstraf laten doen achterlijk gedoe
Cor (1-8-2012 om 11:55)
Maikel was zo hard geschrokken dat hij meteen maar even twitterde dat hij de getuige was. Aandachtzoekertjes op dat twitter...pffff
Jan vd Werf (31-7-2012 om 22:34)
Heel vreemd dat een politieauto achter mensen aangaat die bivakmutsen en een zonnebril droegen of wordt gezicht bedekkende kleding alleen gedoogd voor bourkadragers? Typisch Nederland en dat in het over het algemeen nuchtere Bruinisse.
Verschil tussen mutsen .nl (31-7-2012 om 22:04)
Zooo moet je zien hoe snel je praatjes hebt. ten eerst waren het 2 meiden en 2 jongens, ennnn bWe hebben goeie schik gehaddd :) en trouwenss we waren met een bmw en een polo die tweede bmw wilde we na die schijnbare overval kopen hahaa. Gegroet, de kartmutsen.
Vlissinger (31-7-2012 om 17:51)
Ik lachte me rot toen ik dit las, dit zie ik zovaak in Vlissingen gebeuren, gewoon een lolletje. misschien was het wel een balaclave (helmmuts)
Cookie-instellingen beheren