Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Gewonden bij ongeluk N61 Hoek

Toegevoegd: 01-08-2012, 13.23 uur - Update: 01-08-2012, 16.48 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een ongeluk op de N61 bij Hoek zijn vanochtend enkele personen gewond geraakt.


Een 51-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed rond 10.30 uur over de Hoofdweg en was gestopt om linksaf de Hasjesstraat in te rijden. Achter hem stopte een auto met vouwwagen die werd bestuurd door een 36-jarige man uit Oostburg.

Een achterop komende 36-jarige automobiliste uit Oostburg had dit te laat in de gaten en botste achterop de vouwwagen. Meerdere mensen raakten gewond. Er kwamen vier ambulances ter plaatse. De 36-jarige vrouw en haar twee kinderen zijn voor onderzoek overgebracht naar ziekenhuis in Terneuzen. Hun letsel bleek mee te vallen.

Ook een inzittende van de auto met vouwwagen is voor onderzoek meegenomen naar ziekenhuis, ook die bleek geen letsel te hebben. De vouwwagen en de auto van de 36-jarige automobiliste zijn total loss en moesten worden weggesleept.

De weg is ter plaatse ongeveer een uur afgesloten geweest voor het verkeer. Het verkeer moest enige tijd worden omgeleid via Philippine.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Claudia (4-8-2012 om 18:16)
Wat een domme Alfred, wat is het makkelijk om te oordelen. Ik was nl degene die achterop is gereden. Maar zowel ik als mn voorganger reden netjes 80, alleen, als er een stommerik ineens stilstaat om af te slaan.....daar kun je niet tegen remmen. Maar gelukkig staan de beste stuurlui aan wal.
Beertje (2-8-2012 om 12:46)
Hoekenees, wat een vreemde reactie. Ze moeten niet de weg aanpassen of verbreden maar de rijstijl aanpssen. Opletten en defensief rijden voorkomt dit soort domme ongevallen. De mensen zijn teveel met andere dingen bezig dan met autorijden.
ExZeeuw (2-8-2012 om 12:43)
@Hoekenees, tuuuuurlijk ligt het aan de weg, niet aan de mensen die letten zo goed op. *kuch*
Alfred (2-8-2012 om 10:03)
Dat de aanpassingen aan de weg een vooruitgang zullen zijn geloof ik wel, maar dit heeft er niets mee te maken. Als je niet oplet wat er voor je gebeurd kunnen ongelukken op elke soort weg voorkomen natuurlijk.
Leon (2-8-2012 om 09:05)
Hoekenees, ik geef jou helemaal gelijk! Zelf zou ik, als het druk is net als deze morgen, NIET proberen af te slaan richting Hasjesstraat.
Hoekenees (1-8-2012 om 18:00)
ONGELOOFLIJK! Ze moeten nog wat langer wachten met het aanpassen van de N61. Hoe veel ongelukken moeten hier nog gebeuren?! Gelukkig vandaag geen ernstig lichamelijk letsel, maar hoe ver moeten we het laten gaan tot dat er een keer gereageerd wordt. Maak desnoods éénrichtingswegen van de afslagen
Cookie-instellingen beheren