Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Overvallers' blijken grapjassen

Toegevoegd: 01-08-2012, 16.37 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De 'vier mannen met bivakmutsen en zonnebrillen' die afgelopen maandag voor commotie zorgden in Bruinisse, blijken twee broers en hun vriendinnen te zijn die in een baldadige bui een grap wilde uithalen.


Een man meldde 's avonds dat hij bij de Zijpe in Bruinisse een viertal personen had gezien met bivakmutsen en zwarte zonnebrillen op. Ze gingen er volgens hem met hoge snelheid vandoor in hun BMW' s. De politie werd ingeschakeld en die stuurde een surveillance-eenheid richting de opgegeven locatie. Een zoekactie in de omgeving leverde niets op.

De broers zijn op vakantie in Zeeland en die avond samen met hun vriendinnen gaan karten in Goes. Daar worden mutsen verkocht die verplicht onder de helm gedragen moeten worden. Voor de grap hebben zij de mutsen opgehouden tijdens de terugweg naar hun vakantieadres.

Op internet zagen de lolbroeken dat zij de oorzaak van alle consternatie waren en hebben zich gemeld bij de politie en een verklaring afgelegd.

Zie ook:
- Mannen met bivakmutsen Bruinisse (30-07-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (2-8-2012 om 16:37)
Anoniem@. Zeker niet overdreven, ze jagen de mensen de stuipen op het lijf. Zeker, ik ben ook jong geweest maar dit soort "grappen" bestonden in mijn tijd niet. Je haalde het niet in je hoofd. Misschien niet zo bedoeld maar ze hadden deze reactie kunnen verwachten. Het boetegeld is voor de politie!
Anoniem (2-8-2012 om 11:04)
@mismakende grap @Marijke, Beetje overdreven vinden jullie niet, netjes dat ze zich gemeld hebben. Complimenten @Marijke nooit jong geweest? gelijk beboeten? Lijkt me onschuldig en zeker niet zo bedoeld
Division (2-8-2012 om 09:26)
Ik vind het wel een leuke grap. Mensen moeten niet zo snel bang worden. Het lijkt er op alsof iedereen voor elke scheet politie moet bellen. Wel zo netjes dat ze iets hebben laten horen.
De slappe arm. (2-8-2012 om 06:19)
Laat die grapjassen dan maar een weekje in de bak lachen om hun geweldige humor, want echt niemand lacht om dit zieke gedrag. leer eerst eens nadenken voordat je je rijbewijs haalt. dit is trouwens zeker art 5, waarom geen vervolging van deze onaangepaste overtreders ?
John (1-8-2012 om 23:55)
@mismakende grap: volgens mij ben je zelf nog een kleuter. Ontopic: die jongens hebben onderling plezier en maken grapjes. Dit was onderling bedoeld en toevallig dacht een oplettende burger inbrekers te zien. Geen boetes, ode aan beide partijen
Lila (1-8-2012 om 22:20)
Echt goed dat jullie dit hebben gemeld! En de volgende keer even nadenken, waarschijnlijk hebben jullie er wel van geleerd!
Cookie-instellingen beheren