Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Ontruimingen vanwege grote brand

Toegevoegd: 02-08-2012, 12.00 uur
Foto 17 van 24

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E. (3-8-2012 om 19:13)
Ik heb soms het idee dat er mensen zijn die willen reageren om maar te reageren. Verschrikkelijk irritant !!!!!!!!!! als je er geen verstand hebt,reageer dan gewoon niet.. het is al erg genoeg !
Nick (3-8-2012 om 12:45)
Er zijn altijd wel weer mensen die het beter denken te weten..... De term "grote brand" is een opschalingsterm en zegt iets over de hoeveelheid auto's/mensen en niks over de brand zelf. Een brand in een winkelcentrum kan dus een grote brand worden genoemd vanwege de brandrisico en de ontruiming.
Zelle (3-8-2012 om 03:30)
Op de foto's is al niks te zien en ben d'r vandaag ook langsgereden, ook niks te zien. Binnen stond alles zelfs netjes voor de volgende klanten. Een hoop commotie om niks dus, maar goed in Goes hebben ze graag sensatie, sensatie zoekers!
Frans (2-8-2012 om 22:45)
Tja Bert, soms wordt ook grote brand gegeven als er veel helpende handjes nodig zijn om b.v. de ontruiming goed te laten verlopen of als er vergrote risico is op overslag/doorslag van de brand. En denk je nu echt dat men een fotograaf tijdens de brand toelaat in die keuken? Zonder zichtbare vlammen kan een brand ook groot zijn hoor.... Als ik naar de rook kijk, dan moet het binnen echt wel behoorlijk gebrand hebben.....
De Gier (2-8-2012 om 21:08)
Zeer grote brand.....overdrijven is ook een vak...Het excuus: veel mensen aanwezig in het winkelcentrum....tuurlijk. Enorme rookontwikkeling....das was te zien, in eerste instantie dacht ik dat enkele mensen stonden te roken.
Bert (2-8-2012 om 16:37)
Grote Brand? Wie ziet er vuur en vlammen?
Cookie-instellingen beheren