Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Man drinkt 5,5 keer te veel alcohol

Toegevoegd: 02-08-2012, 12.22 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Afgelopen nacht is rond 03.00 uur op de Ringbaan West in Goes een 31-jarige automobilist uit die plaats aangehouden die onder invloed van alcohol achter het stuur was gekropen.


Agenten zagen de man slingerend over de weg rijden en gaven hem een stopteken. Dit negeerde hij. Uiteindelijk is de automobilist toch gestopt en is hem een blaastest afgenomen.

Hij bleek 5,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Zijn rijbewijs is ingenomen en hij kreeg proces verbaal.





Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (3-8-2012 om 13:27)
Als ik zelf twee biertjes drink zomers vind ik het al wel genoeg hoe krijg je in godsnaam voor elkaar om 5.5 promi te zuipen en je auto nog kan starten.het is toch niet te geloven dat zulke mensen geen geweten hebben. je moet dan ook wel een hersenpan hebben te groten van een kersen bonbon
Mar (3-8-2012 om 08:16)
@ Rob: Ben het helemaal met je eens. Een alcoholslot (inbouw op eigen kosten) kun je er nog aan toevoegen. Ik lees nooit dat de ASP (alcoholslotprogramma) wordt meegenomen in de straf. Vreemd, want die maatregel is ingegaan op 1 dec. 2011.
Johan (3-8-2012 om 04:15)
Door alcohol te zuipen , ben je niet stoer , maar een Groot Watje ! En dan ook nog achter het stuur kruipen , ook nog te lui om te lopen , Gewoon een stomme Hufter , Nooit meer een , gemotoriseerd voertuig besturen , zo ja zonder rijbewijs , gelijk 3 Jaar TBS . Slap Nederland !
Rob (2-8-2012 om 16:46)
De boetes voor mensen die toch gaan rijden als ze gedronken hebben zijn kennelijk niet afschrikwekkend genoeg. Zelfs een EMA cursus in het vooruitzicht maakt kennelijk geen indruk. Zero tolerance wat mij betreft, torenhoge boete én verplicht EMA. Zieke geesten die rijden als ze gedronken hebben.
Keesje (2-8-2012 om 13:10)
Ricky als ze bezopen zijn denk je niet twee keer na..dat doe je voor je voor dat je zuipt, en jan drugs levert ook genoeg op voor de staatskast, ze moeten gewoon de de auto eens inbeslag nemen.
T (2-8-2012 om 13:09)
Alcoholisten denken niet na, die drinken/zuipen. En ja, alcohol is zeker een hard-drug. Straffen in Nederland zouden nóg hoger moeten, maar halen deze problemen helaas niet weg. Sommige(n) van deze drinkers zijn er nog trots op ook dat ze 'gepakt' zijn. Ik zie het stoere er niet van in.
Cookie-instellingen beheren