Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man schuldig aan ontucht meisje

Toegevoegd: 02-08-2012, 16.56 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 20-jarige Rotterdammer is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een voorwaardelijke taakstraf van 120 uur.


Tegen de Rotterdammer was eenzelfde aantal uren taakstraf gevorderd, maar dan onvoorwaardelijk. Een minderjarige Rotterdammer werd conform de eis vrijgesproken. Een derde Rotterdammer (21) zal zich later voor de rechtbank moeten verantwoorden.

De 20-jarige werd schuldig bevonden aan het plegen van ontucht met een 13-jarig Vlissings meisje. Een en ander vond op 31 mei 2010 plaats in haar woning. Dat zij ook door de Rotterdammer zou zijn verkracht achtten zowel de officier van justitie als de rechtbank wegens onvoldoende bewijs niet bewezen.

Zie ook:
- Vrijspraak gevraagd voor verkrachting (19-07-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (3-8-2012 om 09:28)
Mister t, Ff goed lezen, het betreft hier een taakstraf dat is heel iets anders!!
J (3-8-2012 om 08:54)
Ongelooflijk, een voorwaardelijke straf voor zo'n dergelijk misdrijf, wat het gewoon ook is! Term werkstraf heb ik overigens ook moeite mee, want dat getuigt van weinig respect voor het gros van de maatschappij die dagelijks moet werken, dus werken is een straf, lekkere motivatie!
Mister t (2-8-2012 om 23:12)
Ff reageren op hulpverlener. ik moet ook mijn hele leven lang werken , heb ik ook straf? ik haat dit soort luitjes die dit doen , maar werk me de ,,,,
Hulpverlener (2-8-2012 om 17:25)
Een voorwaardelijke straf???? Het moet niet gekker worden. Hij wordt dus schuldig bevonden aan ontucht, het vernietigen van een 13 jarige haar leven en vervolgens een voorwaardelijke taakstraf? Zijn leven lang laten werken!!!
Cookie-instellingen beheren