A58 uren dicht na aanrijding

Toegevoegd: 03-08-2012, 08.17 uur - Update: 03-08-2012, 09.26 uur

Door: Roland de Jong

GOES - De A58 is vanochtend uren afgesloten geweest tussen de afslag 's-Gravenpolder/Kapelle en De Poel bij Goes. Dat was nodig vanwege een ongeluk.

Rond 05.50 uur kwamen door nog onbekende oorzaak een marktbusje met aanhangwagen en een personenauto, bestuurd een 24-jarige automobiliste uit Yerseke, met elkaar in botsing. Dat gebeurde ter hoogte van hectometerpaaltje 147,7. Direct werden twee ambulances en enkele brandweerwagens ter plekke gestuurd.

Het busje en de aanhanger waren op hun zijkant beland. Daardoor werden de beide rijstroken versperd. Vanwege de hulpverlening werd zodoende de A58 in de richting van Goes volledig afgesloten. Pas toen de betrokkenen door ambulancepersoneel waren behandeld kon het nog wachtende verkeer over de vluchtstrook passeren.

Het busje kon omstreeks 07.45 uur weer overeind gezet worden. Rond 08.10 uur stond ook de aanhanger weer overeind. De weg is echter nog dicht omdat het wegdek moet worden gereinigd en enkele beschadigingen moeten worden gerepareerd. De weg kon rond 09.00 uur weer worden vrijgegeven.

 

 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daisy (4-8-2012 om 13:49)
Zeg!! Oordeel niet zo als je zelf het ongeluk niet meegemaakt hebt. Blij genoeg dat er geen doden waren. En hoe denk je dat het voelt voor degene die er wel bij betrokken waren die k*t berichten van negatieve beoordelende mensen lezen. Er worden echt niet voor de lol ongelukken veroorzaakt. Denk na!
Jedidja (3-8-2012 om 19:07)
Hoe krijgen ze het voor elkaar....