Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Autobrand vanwege dood pony's

Toegevoegd: 03-08-2012, 09.56 uur - Update: 03-08-2012, 19.34 uur
De auto was eigendom van de man die bij twee pony's de keel doorsneed.
De auto was eigendom van de man die bij twee pony's de keel doorsneed.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een vrouw opgepakt omdat ze een auto in brand zou hebben gestoken. De brand zou een wraakactie zijn op de dood van twee pony's eerder deze week.


De brand woedde in een auto die vlakbij het politiebureau aan de Rosegracht geparkeerd stond. De brand werd rond 00.55 uur ontdekt. De brandweer kwam ter plekke om het vuur te doven.

De aangehouden vrouw is een 40-jarige Terneuzense. Ze is ingesloten. Volgens de politie heeft de vrouw de brand vermoedelijk aangestoken vanwege de dood van de pony's zaterdag in een wei in Terneuzen. De uitgebrande auto is van de 50-jarige verdachte. De auto zou nog op dezelfde plaats hebben gestaan waar hij hem neerzette toen hij zich meldde bij de politie.

Update 19.35: De politie heeft inmiddels bekend gemaakt dat de vrouw een bekentenis heeft afgelegd. Het gaat niet om de verzorgster van de pony's maar om een medegebruikster van de wei. De vrouw is inmiddels weer vrij.

Zie ook:
- Dierenbeul snijdt hals pony's door (29-07-2012)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karin (5-8-2012 om 22:26)
Ik vindt diep triest wat hier allemaal wordt geschreven alleen maar haat onder elkaar mensen horen het verhaal nu maar van een kant en oordelen terwijl ze het de man heel moeilijk hebben gemaakt en beschuldigden van veel dingen in het verleden
S (5-8-2012 om 19:37)
Gelijk heeft ze! Iemand moet die eikel toch straffen... eigenlijk zouden ze een paar paarden op hem los moeten laten en flink laten trappen...
Sjesus (5-8-2012 om 17:05)
Mensen houden die vrouw een hand boven hun hoofd terwijl ze niet weten wat ze die man allemaal geflikt hebben wat niet naar buiten is gekomen zeker is t laf paarden hier van te laten boete maar om steeds wraak te nemen lost niks op
Johan (5-8-2012 om 16:36)
@FF niet aanwezig. Ten eerste zijn er ook nog vegetariërs , onder het volk . Slagers doden dieren , voor voedsel , dus niet onnodig voor niets , wat deze Hufter wel gedaan heeft !!! Ja Machteloos , daar heb je gelijk in , omdat Justitie niets doet !!! , vandaar deze actie , Woede .
R (5-8-2012 om 10:51)
Als ik zo de laatste reactie's lees lijkt het erop of de man het slachtoffer is geworden ? we moeten niet vergeten dat hij een zeer lafe daad heeft verricht en dat de straffen in Nederland niet in verhouding staan! Nu heeft hij in iedergeval ook een gemis van "zijn" heiligekoe
Renata (4-8-2012 om 22:09)
He he, valt er toch nog iets te lachen bij dit onderwerp......deze laatste 4 reakties.
Cookie-instellingen beheren