Dak van auto na ongeluk Hoek

Toegevoegd: 03-08-2012, 16.19 uur - Update: 03-08-2012, 20.36 uur

Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Hoekseweg (N682) bij Hoek is vanmiddag een ravage ontstaan na een zware aanrijding.

Rond 14.30 uur kwamen twee personenauto's en een bestelbus met elkaar in botsing. Een 40-jarige automobilist reed in zijn bedrijfsbus in de richting van Terneuzen. Voor hem reed een 65-jarige vrouw, die linksaf wilde slaan. Zij moest wachten voor het tegemoetkomende verkeer. De 40-jarige man zag dit te laat en reed achterop haar auto.

De auto van de vrouw schoot hierdoor naar voren en botste frontaal tegen een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 80-jarige vrouw. Deze auto belandde hierdoor achterstevoren in de sloot en de 80-jarige vrouw raakte bekneld. De vrouw werd door de brandweer uit haar auto bevrijd en ze is overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen, waar bleek dat zij enkele ribben had gebroken.

Er kwamen meerdere ambulanceteams ter plekke om de betrokkenen te behandelen en over te brengen naar het ziekenhuis. De 65-jarige vrouw liep een grote wond op aan haar voet en had last van haar rug/nek. Ook zij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De 40-jarige man bleef ongedeerd. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Terneuzen. 

Vanwege het ongeluk moest de Hoekseweg worden afgesloten. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan om de exacte toedracht van het ongeval vast te stellen. De personenauto's raakten vermoedelijk total loss. De bestelbus raakte minder zwaar beschadigd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sleutelbeentje (6-8-2012 om 15:41)
Ongelukken gebeuren nu eenmaal , vroeger nu en in de toekomst , laat ons blij zijn dat er geen doden zijn te betreuren plaats van iedere keer met de vinger te wijzen en schuldigen te zoeken , en meneertje jan weet je hoeveel witte bestelbussen er rijden op de aarde
hoekenees (3-8-2012 om 23:53)
Hamelink lijkt me sterk en uit hoek komt deze chauffeur ook niet dus hou die praatjes maar bij @ jan
Marco (3-8-2012 om 23:16)
Te hard rijden of stil staan ? Zolang je niet in zo'n lekker zuinig klein ..... autootje zit met weinig bijtelling, heb je meer kans om ongeschonden uit te stappen. Wat is je gezondheid of zelfs je leven je waard.
Heb het gezien (3-8-2012 om 22:53)
Mensen let beter op?? Uiteraard, opletten moeten we allemaal. Maar wie zegt er dat deze bestelbus geen afstand hield. Daarbij kan je 'denken' inzicht te hebben in een bepaalde situaitie, maar dat kan soms anders uitpakken dan gedacht. Oordeel dus niet te snel, je kunt het morgen zelf zijn.
Renata (3-8-2012 om 22:40)
Typisch dat de veroorzaker niets heeft en die 2 dames er zo slecht van af komen. Bah. Beterschap onschuldige slachtoffers!
Ome dono (3-8-2012 om 22:35)
Dit lag niet aan te hard rijden , maar gewoon te laat gereageerd/ opgelet ! Een ongeluk dat iedereen kan overkomen ! Gelukkig geen ernstig gewonden .