Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee arrestaties om bedreigingen

Toegevoegd: 04-08-2012, 10.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in zowel Middelburg als Vlissingen personen opgepakt wegens bedreiging.


Een 21-jarige VLissinger werd opgepakt omdat hij één van de portiers van een horecagelegenheid in Middelburg bedreigde. De Vlissinger werd een café aan de Kromme Weele uitgezet omdat hij meisjes lastig viel. Dit werd door hem niet op prijs gesteld en hij probeerde diverse malen terug het café binnen te gaan.

Dit lukte niet en kennelijk vond de man hierin aanleiding om één van de portiers te bedreigen. Rond 05.00 uur is de man aangehouden door de politie. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en wordt vandaag verder gehoord.

Een 37-jarige Vlissingse werd aangehouden op verdenking van bedreiging. De vrouw was een woning in de Scheldestraat ingelopen en bedreigde daar een 47-jarige Vlissinger met een mes. De 47-jarige man belde snel de politie en ook de dienstdoende agenten waren snel ter plaatse.

De vrouw is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De aanleiding voor de bedreiging is vermoedelijk een conflict dat ook al eerder is geescaleerd. De 37-jarige vrouw wordt vandaag verder gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren