Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Dealer aangehouden in Renesse

Toegevoegd: 04-08-2012, 10.24 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - Een 17-jarige jongen uit Roosendaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 03.30 uur aangehouden op verdenking van het dealen van harddrugs.


Agenten die in het centrum van Renesse surveilleerden zagen de jongen verschillende handelingen verrichten waardoor hij zich erg verdacht maakte. Op grond van de Opiumwet controleerden zij de jongeman en troffen diverse telefoons bij hem aan. Ook had hij een groot geldbedrag op zak en een kleine hoeveelheid harddrugs.

De jongen is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar wordt hij later vandaag gehoord over de feiten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ilse27 (5-8-2012 om 11:27)
Misschien moet je eerst goed lezen Jeremy, het gaat hier om het dealen van harddrugs, niet om softdrugs... Op Schouwen-Duiveland zijn geen coffeeshops, dus wel of geen wietpas, distributie van softdrugs liep altijd al via straathandel, niks veranderd dus.
Division (4-8-2012 om 23:09)
Groot geldbedrag.. Meerdere telefoons.. Duidelijk..
Marco (4-8-2012 om 12:07)
Ben benieuwd of er ook onderzocht wordt, hoe het ventje in Renesse gekomen is. Dan kunnen de heren agenten iig 1 medeplichtige aan kunnen houden. Maken ze er gelijk een criminele organisatie van, dan liggen de straffen hoger. Succes !
Jeremy (4-8-2012 om 11:17)
Dat krijg je ervan, door het vercriminaliseren van de softdrugs krijg je weer veel meer ongecontroleerde straathandel, en dat soort groeiende drugs syndicaten kijkt echt niet om en laat minderjarigen het vuile straatwerk opknappen. het straat dealer netwerk groeit alleen maar dankzij de wietpas.
Cookie-instellingen beheren