Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist rijdt platsoen in

Toegevoegd: 05-08-2012, 15.41 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag is een personenauto een gemeenteplantsoen ingereden aan de Kazernestraat in Terneuzen.


Een getuige zag dit rond 03.45 uur gebeuren en meldde dit bij de politie. De getuige vertelde verder dat de bestuurder van de auto er vandoor was gegaan. Ook gaf deze getuige een goed signalement door van de bestuurder.

Agenten troffen enige minuten na deze melding een man die aan het signalement voldeed aan op de Herengracht. Deze 38-jarige man bleek de eigenaar en de bestuurder van de auto te zijn.

De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar heeft hij een ademanalyse moeten doen en hieruit bleek dat hij bijna vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De officier van justitie bepaalt op een later moment wat er verder met de man en met zijn rijbewijs gaat gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren