Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rookt joint in auto Haamstede

Toegevoegd: 05-08-2012, 15.53 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Zaterdag heeft de politie in Burgh-Haamstede een 23-jarige man betrapt op het rijden onder invloed van drugs.


Zaterdagavond omstreeks 23.30 uur surveilleerden twee agenten nabij 't Schoolplein in Burgh-Haamstede. Er kwam een personenauto het plein opgereden. Het viel de agenten op dat één van de koplampen van de auto kapot was en ze wilden de bestuurder van de auto hierop attent maken.

Toen de bestuurder aangesproken werd, deed hij zijn portierraampje open. Uit de auto kwamen een rookwolk en een enorme wietlucht. Uit onderzoek bleek dat de 23-jarige bestuurder van de auto zojuist een joint had gerookt in de auto.

De man uit de gemeente Schouwen Duiveland is aangehouden als verdachte van het rijden onder invloed van drugs en is overgebracht naar het politiebureau. Hier werd zijn rijbewijs ingevorderd en er werd (door een arts) bloed van de man afgenomen. Het bloed is verstuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en wordt daar verder onderzocht.

Later zal de officier van justitie beslissen welke straf de man opgelegd wordt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (6-8-2012 om 01:51)
De ene keer is de politie de held en de andere keer niet. Je kan het ook andersom zien, helaas is de politie en vooral in ZLD te veel tijd kwijt aan vergrijpen als dit. Oplossing, begin bij jezelf....
Tom (5-8-2012 om 20:01)
Prima werk! Rijden onder invloed van alcohol is verboden en rijden onder invloed van drugs ook! Goed dat ze deze man van de weg hebben gehaald!
Maikel (5-8-2012 om 19:48)
Tis toch absurd dat er de hele dag inbraken zijn en de politie wel met dit geweldige *kuch* nieuws komt dat ze iemand gepakt hebben die een joint rookte in de auto. Laat ze die inbrekers pakken! Politie is gewoon commercieel aan het worden, wat geen geld oplevert pakken ze niet aan.
Jessy (5-8-2012 om 19:27)
Een lachwekkend bericht. maar blowen in de auto kan natuurlijk niet. en wat een sukkel dat hij dan zijn lamp niet had laten maken. was zeker te stoned om het in de gaten te hebben ? de officier zal hem wel helpen ontnuchteren.
Vlissinger (5-8-2012 om 19:26)
@Daniel..dit is een grote stap voor politie zeeland hoor.. maar, letterlijk ELKE avond ken ik minimaal 10/15 gevallen in Vlissingen met joints aan het stuur... en dit is nieuws? Daniel: vorige week hadden ze ook al een zoektocht naar zeer gevaarlijke bivakmutsen... jaja
Rob (5-8-2012 om 18:39)
@Daniel Ik snap je lompe sarcastische opmerking niet. Blowen is net zo erg als alcohol met betrekking tot deelneming aan het verkeer. Je piept wel anders als zo iemand jou zwaar letsel bezorgd bij een aanrijding. @Overheid: Nu nog drugstesten bij alcoholfuiken aub! Aanpakken die knakkers!
Cookie-instellingen beheren