Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Overval op woning in Kortgene

Toegevoegd: 08-08-2012, 02.36 uur - Update: 08-08-2012, 11.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
KORTGENE - De politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een poging van een beroving in de Zandkreekstraat in Kortgene. 


In deze straat werd woensdag rond middernacht een 60-jarige man in de buurt van zijn woning overvallen door twee mannen met een bivakmuts op. Eén van de mannen pakte hem rond zijn nek en er ontstond een schermutseling waarbij de overvaller mogelijk letsel opliep.  

De 60-jarige man raakte gewond aan zijn handen, elleboog en knie. Toen hij om hulp riep zijn de twee mannen, zonder buit, weggevlucht in de richting van de Provincialeweg via de brandgang bij zijn woning. In de omgeving is met speurhonden gezocht naar de daders. Ook heeft de politie een bericht via Burgernet verstuurd. Tot op heden is er nog geen spoor van de daders.

De technische recherche heeft ter plekke onderzoek gedaan. De straat was hiervoor volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren