Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Wielrenner gewond bij ongeval

Toegevoegd: 08-08-2012, 13.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - Op de Postweg bij Lewedorp vond dinsdag omstreeks 17.00 uur een verkeersogeval plaats waarbij een 53-jarige man uit de gemeente Goes gewond is geraakt. 


De man reed op zijn racefiets vanuit de richting Arnemuiden naar Lewedorp over het fietspad van de Postweg. Een 43-jarige man uit Arnemuiden stond met zijn bestelbus bij een boomgaard en draaide achteruit de weg op Hij moest daarbij het fietspad kruisen en gaf geen voorrang aan de wielrenner. Deze botste achter op de bestelbus.

De wielrenner is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (8-8-2012 om 14:54)
Sterkte en een spoedig herstel , voor de wielrenner . Maar of je veel zicht heb in een bestelbus ? Vind dat er op Fiets paden een MAX snelheid van 30 KM moet komen . Op een race fiets haal je makkelijk 60 km p/u. Ze zijn geruisloos , en je verwacht het niet , ben er niet bij geweest , maar weet uit ervaring dat je je rot schrikt ! En is een goed hard geluid signaal , in plaats van een fiets bel , als deze dan wel op een racefiets zit , verplicht moet worden !
Vlissinger (8-8-2012 om 14:41)
Die bus zal hoe dan ook wel fout zijn maar die wielrenners,...! Sowieso een ramp, "wielrenners" (op een fietspad).
Cookie-instellingen beheren