Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo vertoont gevaarlijk rijgedrag

Toegevoegd: 08-08-2012, 16.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - Dinsdag rond 21.00 uur kreeg de politie een melding van opvallend rijgedrag. Dit rijgedrag bestond uit slingeren, sterk wisselende snelheden en stoppen op de vluchtstrook. 


De auto reed vanaf Zeeuws-Vlaanderen richting de Westerscheldetunnel, volgens een getuige waren de bestuurder en de inzittende onderweg mogelijk van plaats gewisseld. Eenmaal door de tunnel aan de kant van Borssele, werd de auto gestopt door de politie.

De 41-jarige bestuurster uit Axel moest blazen en zij bleek bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. De vrouw kon gelijk haar rijbewijs inleveren en zij kreeg zij een rijverbod van 12 uur.

Ook de inzittende, een 41-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, moest blazen. Het rijbewijs van de man was al eerder ongeldig verklaard. Hij had bijna zes keer teveel alcohol gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 19 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Con (9-8-2012 om 06:46)
Zou je dat rijbewijs gewoon niet verscheuren?
Jaap Verkeer (9-8-2012 om 00:07)
Vrolijk stel, gelukkig hebben ze niemand dood gereden onder invloed van deze legale harddrug.
Cookie-instellingen beheren