Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij botsing N57

Toegevoegd: 09-08-2012, 08.37 uur - Update: 09-08-2012, 12.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Bij een ongeval op de Vrouwenpolderseweg (N57) zijn donderdag aan het begin van de morgen twee personen gewond geraakt.  


Het ongeval vond rond 07.00 uur plaats bij de stoplichten van een kruising ter hoogte van Vrouwenpolder. Een 64-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed vanaf Vrouwenpolder in de richting van Kamperland.

Door beslagen ruiten had hij slecht zicht en hij is vermoedelijk door het rode licht gereden. Vervolgens kwam de man in aanrijding met een busje, bestuurd door een 28-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland. Deze 28-jarige man kwam uit de richting van het Veerse Meer en reed over de secundaire weg.

Door de aanrijding belandde het busje op de zijkant, de 28-jarige man liep een flinke hoofdwond op. De 64-jarige automobilist moest door de brandweer uit zijn auto worden gehaald. Hij klaagde over pijn in zijn maagstreek. Beide mannen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Voor het ongeval zijn twee ambulances ingezet. Het verkeer is tijdens het ongeval omgeleid via de parallelweg.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (9-8-2012 om 18:51)
Beslagen ruiten?? Wat een BS! Waardoor moeten die ruiten beslaan dan?? Daar is het het weer niet voor. Gebruik dan het smoesje laag staande zon.
Christine (9-8-2012 om 17:40)
Ziet er niet best uit....maar weet dat het redelijk is afgelopen met beiden....had erger gekunt. Tja het zijn fracties van seconden....blijven opletten dus....!
Peelander (9-8-2012 om 13:17)
Het is ook een stom stoplicht: standaard rood voor de N57 dus ff remmen en dan weer gas, na twee keer rem je niet meer want het wordt toch groen, zeker vroeg in de morgen.....tot vandaag.
Lies (9-8-2012 om 10:51)
Het licht staat vaak op rood voor doorgaand verkeer terwijl er niets aan komt op de kruising, ook 's nachts! Dan wordt het vlug een gewoonte om daar door te rijden.