Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Meisje zwaargewond na val in water

Toegevoegd: 09-08-2012, 18.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Een meisje is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat ze in het water is gevallen. 


Het incident vond rond 16.25 uur plaats op een terrein aan de Muidenweg in Arnemuiden. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. De helikopter is geland op het vliegveld bij Arnemuiden. 

Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Over haar letsel is nog niks bekend. Ook de toedracht van het voorval is onduidelijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans Francken (9-8-2012 om 23:59)
Met alle waterpartijen overal wordt de kans op ongelukken wel groter. Zeker als ik zie dat er aan de schuitvaartgracht een muurtje langs het water wordt gezet waarvoor er een damwand staat ongeveer 50cm uit de kant en een cm of 5 onder water, wat als er een kind van dat muurtje valt? verzin je niet
Dotje79 (9-8-2012 om 18:39)
Sterkte voor de ouders en het meisje je zou zo een bericht maar thuis krijgen
Cookie-instellingen beheren