Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Zwaargewonde bij ongeluk Oostburg

Toegevoegd: 10-08-2012, 00.57 uur - Update: 10-08-2012, 15.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Bij een verkeersongeval in Oostburg is donderdagavond één persoon zwaargewond geraakt. 

Rond 21.40 uur werd het eenzijdige ongeval gemeld op de Korte Heerenstraat. De 54-jarige bestuurder van een scooter uit Breskens was door nog onbekende oorzaak ten val gekomen en in de berm beland.


De scooter kwam door de val bovenop het slachtoffer terecht. Hij kwam met zijn gezicht in de modder terecht waardoor hij vermoedelijk niet meer kon ademen. Enkele passanten zagen de man liggen en hebben hem uit de modder gedraaid, waardoor hij weer enigszins kon ademen.

Naast een ambulance is er ook een MUG-traumahelikopter uit Brugge (B) opgeroepen. Het slachtoffer is met onbekend letsel met met de helikopter naar het ziekenhuis in Brugge gebracht.

Omdat de toedacht van het ongeval onduidelijk was heeft de politie ter plekke technisch onderzoek gedaan. De scooter is vervolgens overgebracht naar het politiebureau. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren