Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 252 km

Rescue Vlissingen geopend

Toegevoegd: 10-08-2012, 12.18 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Met de landing van een helikopter op het Badstrand is Rescue Vlissingen vanmiddag rond 12.00 uur officieel geopend.


Vandaag zijn er talloze demonstraties te zien op de Westerschelde, het strand en de Boulevard in Vlissingen. Rescue wordt sinds 1998 eens in de twee jaar georganiseerd. Het is één van de grootste evenementen in Zeeland.
 
Ook vandaag is HVZeeland.nl weer met een stand aanwezig op Rescue Vlissingen. U vindt ons ter hoogte van restaurant Raymondo. In de stand kunt u gratis kleurplaten, flyers en posters afhalen. Tot straks?! Vandaag houden wij u uiteraard ook via onze website op de hoogte van alle activiteiten in Vlissingen. Houdt de site dus goed in de gaten.
 
Het volledige programma van Rescue Vlissingen vindt u hier. Rescue Vlissingen steunen? Dat kan door middel van een donatie. Meer weten hierover? Klik hier.

Zie ook:
- Oefening met helikopter Vlissingen (08-08-2012)
- Rescue gaat donateurs inzetten (25-07-2012)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren