Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Hond gestolen uit auto Oostburg

Toegevoegd: 10-08-2012, 17.26 uur
De gestolen hond.
De gestolen hond.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In Oostburg is vanmiddag een hond gestolen uit een auto. Dat meldt de politie.
 
De hond werd volgens de politie rond 14.45 uur gestolen uit een auto die geparkeerd stond aan de Langestraat. Het gaat om een klein zwart hondje.


Hebt u iets gezien? Bel de politie op tel. 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (20-8-2012 om 12:15)
Ik snap het echt niet hoor ten eerste blijf je van andermans spullen en beesten af en ten tweede laat je hond niet alleen achter in een auto met deze temp is een auto net een oven.neem je hond mee of laat hem thuis
Marjoke (15-8-2012 om 12:41)
Wat een gedoe, als iedereen eens goed de voorgaande berichten leest eer dat hij/zij zelf een reactie neerzet voorkomt men een hoop vooroordelen en "valse"beschuldigingen... hondje is weg en eigenaren zijn verdrietig en ongerust...wat er precies is gebeurd weten maar weinig mensen.. sterkte.
.... (12-8-2012 om 23:35)
@ Renata.. Beter hou jij je mond. Of heb jij hem meegenomen en probeer je zo je hachje te redden. In zo geval schakel je de politie in en speel je Niet voor eigen rechter.
Renata (12-8-2012 om 18:34)
Voor alle Ralfs en Harries: jullie zijn net zo erg. Zeker een pup kan niet veel hebben. Enig idee hoe heet een auto in de schaduw wordt? En WIE dat het maar een paar minuten waren? Hopelijk is dit een goede les voor alle andere idioten die hun hond met warm weer menen mee te moeten slepen!!!
+ (12-8-2012 om 15:37)
@ "-"streepje, een hond in de auto achterlaten ZELFS met de ramen een stukje open en water is al veel te warm in de zomer. oordeel zelf eens niet zoveel over anderen, alsof uw mening ook maar niet een enkele is.
A. (11-8-2012 om 21:54)
Die mensen hun hond is GESTOLEN! Dat is toch erg en dan gaan jullie de mensen beoordelen als dierenbeulen?? Omdat de hond toevallig in de auto zat. Kom op zeg iedereen maakt wel eens een fout moet je dan zo gestraft worden.
Cookie-instellingen beheren