Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 63 km

Aanhoudingen bij vechtpartij Colijnsplaat

Toegevoegd: 11-08-2012, 14.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Op de Jachthavenweg in Colijnsplaat ontstond zaterdag rond 03.00 uur een vechtpartij tussen een groep jeugdige toeristen/vakantiegangers en een groep jongeren uit de omgeving van Colijnsplaat. 


Hierbij liepen enkele toeristen, waaronder een 20-jarige man uit Almelo en een 26-jarige man uit Meise (B) schaafwonden en bulten op. Zij hebben beiden aangifte gedaan van mishandeling.

In de Havelaarstraat werden even daarna twee 20-jarige inwoners van de gemeente Noord-Beveland aangehouden. Later volgde ook nog de aanhouding in de Zuidkerkstraat van een 21-jarige man, ook uit de gemeente Noord-Beveland. Deze zou na de vechtpartij in zijn auto weggereden zijn. Bij zijn aanhouding was de man in het bezit van 1,9 gram wiet.

In zijn auto trof de politie nog eens bijna 29 gram wiet aan. Alles is in beslag genomen. De aanleiding tot de vechtpartij is niet bekend. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (12-8-2012 om 09:42)
Colijnsplaat bruist alleen een beetje negatief nu dus.... Jammer
Johan (11-8-2012 om 15:20)
Er word veel te veel gezopen op Noord-Beveland , daar komen ruzie en vechtpartijen van ! ook word er veel onder invloed gereden ! Noord-Beveland maar eens goed uitkammen op Softdrugs en Harddrugs ! Loopt echt de Spuigaten uit !
Cookie-instellingen beheren