Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Fiscale wanbetaler rijdt zonder rijbewijs

Toegevoegd: 13-08-2012, 11.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - Surveillerende agenten van Politie Zeeland reden zondag rond 19.15 uur over de Muidenweg in Wolphaartsdijk. Ze zagen een personenauto in een voetgangersgebied door het gras rijden en besloten de bestuurder op dit gedrag aan te spreken.


Hiertoe lieten de agenten de automobilist stoppen langs de kant van de weg. De 47-jarige man uit de gemeente Borsele bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs en bleek bovendien een fiscale wanbetaler van wie de auto in beslag moest worden genomen op last van de douane. 

Na overleg met de douane hebben de agenten van politie de auto in beslag genomen. De 47-jarige man heeft een proces-verbaal gekregen voor het rijden zonder geldig rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (13-8-2012 om 16:28)
Prima aktie, hard aanpakken deze randfiguren in de samenleving. NL wordt hierdoor enkel maar beter door.
Ina (13-8-2012 om 13:16)
Zulke mensen moesten meer oppakken als er iets gebeurd is het slachtoffer de klos omdat de bestuurder niet betalenkan.Je zal iemand dood rijden zonder dat je een rijbewijs hebt Blijft heel lang bij de na bestaande hangen.
Cookie-instellingen beheren