Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen met suikerbieten kanteld op N62

Toegevoegd: 13-11-2004, 18.08 uur
Door: Politie Zeeland

HOEK - Zaterdagmorgen om 09.46 uur is op de N62 (richting tunnel) een Belgische vrachtwagen + oplegger gekanteld welke geladen was met suikerbieten.

Op de rotonde raakte de vrachtwagen in onbalans en sloeg, vlak na de rotonde, om. Hij viel op de linkerflank en de lading bieten rolden over het wegdek. De rijbaan werd door de vrachtauto en de lading geblokkeerd. Nadat de vrachtwagen getakeld was werd de overige lading overgeladen en het wegdek gereinigd.

De technische recherche deed ter plaatste onderzoek maar kon geen defecten constateren. Ook was er geen sprake van over-belading of snelheidsovertreding. De rijbaan zal vermoedelijk pas in de late namiddag vrijgegeven worden. In verband met de gekantelde vrachtwagen zijn/waren er door de wegbeheerder diverse afzettingen geplaatst op de N62.

Het verkeer dat in de richting van Zeeuws Vlaanderen wilde rijden werd d.m.v. een bord en pionnen verplicht om rechtsaf te slaan in de richting van Terneuzen. Twee automobilisten hielden zich echter niet aan deze maatregel. Zij reden door de afzetting en de pionnen door over de N62 die afgesloten was.

Gezien de geplaatste verkeersmiddelen en het gevaar voor de aanwezige mensen bij de gekantelde vrachtwagen zijn de beide automobilisten staande gehouden, verbaliseert en terugbegeleid naar de afzetting.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren