Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Belg betrapt op stelen brandstof

Toegevoegd: 14-08-2012, 12.56 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op parkeerplaats Het Rak bij Rilland is maandag rond 23.30 uur een 61-jarige man uit Deurne (B) aangehouden wegens het stelen van brandstof.


De man werd op heterdaad betrapt terwijl hij brandstof uit een vrachtwagen aan het aftappen was. De politie trof hem aan, liggend onder een vrachtwagencombinatie, met enkele jerrycans in de buurt. Hij wilde niet onder de vrachtwagen vandaan komen en probeerde te ontsnappen.

Door de politie werd pepperspray gebruikt om hem onder controle te krijgen. In zijn auto werden diverse gevulde jerrycans aangetroffen. De Belg deed afstand van de brandstof en heeft er zelf voor gezorgd dat brandstof, ongeveer 100-150 liter, terugkwam in de brandstoftank.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saar (15-8-2012 om 14:53)
Ja, dan moeten ze de brandstof maar niet zo duur maken als je dan nog van je ww moet leven heb gewoon niet zoveel geld
Cookie-instellingen beheren