Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weerswaarschuwing in Zeeland

Toegevoegd: 15-08-2012, 14.49 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt onder meer in de provincie Zeeland voor onweersbuien, mogelijk met windstoten.


De buien worden vanaf 18.00 uur verwacht en trekken dan geleidelijk over. Tijdens de buien is er kans op hagel en zware windstoten tot 80 kilometer per uur. Vooralsnog wordt er geen wateroverlast verwacht.

Bekijk ook de buienradar op onze weerpagina.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws meisje (24-9-2012 om 17:23)
Hier sind vanmorgen 10 uur al flinke windstoten en buien dus we wisten het al nu nog wanneer stopt het
Afwachter (17-8-2012 om 16:22)
Er is niets zo veranderlijk als het weer.We zien wel wat er komt.Wees toch niet zo bezorgd over het weer.Als er slecht weer afgegeven wordt gaat er niemand meer naar het zwembad bv stelleplas.Wat alles kost voor die mensen die daar werken.
Vals alarm (17-8-2012 om 00:05)
Je zou al die reaguurders die klagen dat het voor niets was bijna gunnen dat het bij hun wel nodig was geweest.
Ikke (16-8-2012 om 16:58)
Wat een gezeur weer allemaal. Hadden ze niet gewaarschuwd en was er wel noodweer losgebarsten was het ook niet goed geweest. Neem toch niet alles zo letterlijk. Daarbij een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Ikke (16-8-2012 om 16:58)
Wat een gezeur weer allemaal. Hadden ze niet gewaarschuwd en was er wel noodweer losgebarsten was het ook niet goed geweest. Neem toch niet alles zo letterlijk. Daarbij een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Meisje (16-8-2012 om 11:47)
Zouden we gewoon met zn alleen niet eens vaker naar de lucht kijken. Dan zie je wat er voor weer aankomt? Enne o ja, ik woon in de buurt van van anti-hagelkanonnen, zijn best nuttige apparaten! Weet ik precies wanneer ik was naar binnen moet doen en mn ramen en deuren dicht moet doen!
Cookie-instellingen beheren