Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Sinterklaasintochten M'burg en Vlissingen veilig verlopen

Toegevoegd: 14-11-2004, 11.15 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - De goedheiligman bezocht ook dit jaar weer Middelburg en Vlissingen.

Sinterklaas bracht gisteren, samen met zijn pieten, aan zowel Middelburg als Vlissingen een bezoekje. De Sint bracht natuurlijk weer vele cadeuatjes mee voor de Walcherse kinderen.

In Middelburg bewaakten leden van de Middelburgse reddingsbrigade met boten de kademuren bij "De Punt", alwaar de goedheiligman voet aan wal zette. In Vlissingen werd de intocht rond het water beveiligd door leden van de Vlissingse jeugdbrandweer.

Uiteraard waren ook stadswachten en politiemensen aanwezig bij de bezoekjes van de Sint. In beide plaatsen is de intocht veilig verlopen. Na de intocht konden Middelburgse kinderen, onder het genot van smalijke pepernoten en wat snoepgoed meedoen aan een balonnenwedstrijd.

Ook waren er onder andere luchtkussens op de Markt waarop de kinderen naar hartelust konden springen.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren