Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 132 km

Vrachtwagen gekanteld Nieuwdorp

Toegevoegd: 16-08-2012, 11.36 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - In Nieuwdorp is vanochtend een Belgische vrachtwagen gekanteld. Niemand raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 09.45 uur op de rotonde Assenburgweg - Europaweg Oost. De vrachtwagen is geladen met grote pakken met een grondstof voor papier. De bestuurder kon zelf uit het voertuig klimmen. Hij raakte niet gewond. Vermoedelijk heeft de trucker de bocht te hard genomen en de lading niet goed genoeg vastgezet.

Vanwege het ongeluk moeten weggebruikers de rotonde nu nemen via de verhoogde middenberm. Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om te vrachtwagen weer overeind te zetten. De berging gaat nog zeker tot het begin van de middag duren. Tijdens de berging zal er een omleiding worden ingesteld.

Het is niet de eerste keer dat op deze rotonde een vrachtwagen kantelt. Dat gebeurde bijvoorbeeld nog in maart 2007. Toen reed een Poolse trucker te hard door de bocht. Ook toen was de vrachtwagen geladen met dezelfde grondstof voor papier.

Zie ook:
- Poolse truck gekanteld in Vlissingen-Oost (29-03-2007)


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sara (16-8-2012 om 12:01)
Eh... is het relevant dat er al eerder een vrachtwagen geladen met dezelfde grondstof voor papier op z'n kant heeft gelegen op dezelfde rotonde ??? Zal denk wel net als toen een kwestie zijn van te hard over de rotonde. .
Cookie-instellingen beheren