Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk in Groede

Toegevoegd: 16-08-2012, 16.57 uur - Update: 17-08-2012, 17.23 uur
Door: Roland de Jong

GROEDE - Op de Traverse (N675) in Groede zijn donderdagmiddag twee mensen gewond geraakt bij een ongeluk.


Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 14.15 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Er werd gemeld dat er sprake was van een beknelling en zodoende rukte ook de brandweer uit. Voor zover bekend hoefde er niemand uit zijn of haar voertuig te worden geknipt.

Een 61-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over Traverse, komende uit de richting van Nieuwvliet en gaande in de richting van Groede. Een 68-jarige automobiliste uit Breskens reed hem op dezelfde weg tegemoet.

Eén van de auto's (onduidelijk welke) raakte door onbekende oorzaak gedeeltelijk op de verkeerde weghelft waardoor een aanrijding ontstond. De 61-jarige man raakte niet gewond, de 68-jarige vrouw en haar 65-jarige vrouwelijke inzittende uit Zwijndrecht zijn per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.

De 68-jarige vrouw bleek wat kneuzingen aan de aanrijding te hebben overgehouden. Haar bijrijdster had een gebroken rib. Beide auto's raakten total-loss.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren