Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Drie gewonden bij frontale botsing

Toegevoegd: 16-08-2012, 17.06 uur - Update: 17-08-2012, 17.26 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeluk op de Scheldeboulevard in Terneuzen zijn vanmiddag drie mensen gewond geraakt.


Rond 15.15 uur kwamen twee voertuigen frontaal met elkaar in botsing toen één van beide voertuigen op de verkeerde weghelft terecht kwam. De brandweer werd opgeroepen en ook ging de ambulancedienst ter plekke. Volgens de politie raakten de beide automobilisten en de bijrijder van één van de twee bestuurders gewond. De drie zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Een 49-jarige automobiliste uit Hulst raakte ter hoogte van het Waterfront door onbekende oorzaak op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer. Hierdoor kwam zij frontaal in aanrijding met de haar tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een 18-jarige vrouw uit Terneuzen.

De 18-jarige vrouw en haar inzittende, een 18-jarige vrouw uit Tilburg en de 49-jarige vrouw zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Allen mochten donderdag het ziekenhuis weer verlaten.

Vanwege het ongeluk werd een deel van de Scheldekade enige tijd afgesloten. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk. De beide auto's liepen flinke schade op en moesten worden geborgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren